Velkommen til Sommer-Fugl

Sommer-Fugl’s formål er at fremme ET BEVIDST NÆRVÆR & Jeanette Fugl er forfatter til bogen: SELV MOR(D) – bistået af Søren Ellemose. Bogen henvender sig både til den enkelte, behandlere m.m. & er indeholdende en slags værktøj til at fremme (eget) BEVIDST NÆRVÆR) & til at forstå vigtigheden heri. Bogen understøtter dertil filmen: Diagnosing Psychiatry & er understøttet med forskning & teori bl.a. omhandlende spædbørn, chok/traumer & bevidsthed.

SELV MOR(D) er Sommer-Fugl’s barn – HVORFOR ?
Når man som jeg har oplevet så meget smerte, som bl.a. blev grundlagt i de tidlige børneår 0-4 år & ser på sin livshistorie, som SELV MOR(D) jo også er, for at forstå at et bevidst nærvær er afgørende for en sund kerne & videre liv. Hvis ikke vi varetager det bevidste nærvær i de tidlige år & tager traumer alvorligt fremmer vi smerte. Da jeg dertil ser at rammerne for samfundets børn ikke varetages i rette ånd, for der bespares på børneområdet i den grad, så det er uansvarligt. Dertil uværdige (traume)behandlinger i psykiatrien af mennesker som dybest set er blevet gjort fortræd, så man spørger sig selv; hvilke samfundsborger er det samfundet ønsker at fremme ? Sunde eller syge ? Forældre (voksne) har dybest set et eget ansvar for eget liv & børn, men når nærværet; bl.a. børn bliver oftest ikke trøstet i inst. så bløder mit , for Tina & jeg var også et af disse børn. Dertil er jeg selv forældre; en dag børnebørn som jeg også ønsker for skal varetages i værdige rammer, når man som forældre overgiver sit barn til samfundet. Pædagogerne gør alt hvad de kan, men vi må forstå at som voksne af samfundet, at vi har et medansvar for at fremme sunde fremtidsborger til gavn for alle set i en helhed. Lukker vi øjnene, så vælger vi ligegyldigheden. En ligegyldighed som jeg ikke kan overse grundet min egen historie, men også min faglighed som B&U pædagog. Det er derfor mit håb, at SELV MOR(D) må fremme værdige tidlige børnekår, således at samfundet ikke er med til at nedarve smerte til små børn, men også behandler traumatiserede & de svageste med rette.

– 

Digte fra bogen:
(IN LOVELY MEMORY OF MY TINA)
LILLE SOMMERFUGL
Stille jeg mærker dig som en vind;
blidt du kærtegner, min ene kind.
Aldrig mere skal jeg se dig;
aldrig mere, skal du kramme mig.
Jeg lader mine tanker gå tilbage;
mindes i hjertet; vores solskinsdage.
Lille sommerfugl, bliv hos mig.
Hvordan skal jeg leve uden dig?
Smertens tårer løber som en flod.
Sorgen rød som hjerteblod.
Elskede søster, jeg dig savner;
i min bevidsthed, jeg dig favner.
Tina – For evigt jeg VIL elske dig 
KÆRLIGHEDEN ER MERE END BARE ORD
For bag ordene mærker vi og sanser ægtheden.
Det, der rammer os i .
Det, som vi husker, sanser og mindes.
Det, som ingen kan tage fra os.
For ægte kærlighed er magisk, urørlig, sanselig og løfter os.
Og vil for evigt forblive imellem os.

 

Portræts: https://www.facebook.com/FotografCharlotteTrippetti/ http://www.kunstfotograf.dk